Mødetider for de enkelte klasser torsdage:

Puslinge/tumlinge (0.-2. klasse): 16.30 til 18.00

Pilte (3.-4. klasse): 18.30-20.00 Lukket for nye pr 1/10

Væbnere og seniorvæbnere (5.-8.klasse): 19.00-21.00

Seniorer (9. klasse og ældre) 19.00-21.00 om tirsdagen

Du er altid velkommen til at prøve en aften som FDFer. Alt hvad du skal gøre er at dukke op - kig i programmet, så kan du se, hvor vi er.
Har du spørgsmål, kan du altid kontakte en af kredslederne eller klasselederen på den klasse, hvor du hører til.

Når du kommer til FDF for første gang, får du et klippekort til at prøve 3 FDF møder, sammen med information og indmeldelseblanket. Synes du det er ligeså sjovt som vi gør, skal du derefter melde dig ind

Medlemsskab

Kontingentet i FDF Silkeborg 1. kreds er på kr. 1.200,-/årligt. Kontingentet betales i to rater via Flexbillet. Pengene dækker materialer til klassemøderne, fællesudstyr til ture og lejre og vedligeholdelse af Kredshuset Samtidig betaler kredsen kontingent til Landsforbundet FDF, der arrangerer kurser og lederskoler, og udgiver medlemsblade til børn og ledere.

Hvis din familie har svært ved at få råd til kontingentet,deltagelse i lejre m.m., tilbyder BROEN støtte til børns fritidsaktiviteter:

https://broen-danmark.dk/silkeborg/

FDF skjorte

I FDF har vi vores FDF skjorte på, når vi mødes. Når du er blevet medlem kan du købe en i vores butik. Du kan også nogle gange købe en brugt i kredshuset. Husk også at sætte den gamle til salg når du er vokset ud af den

Gå til butikken

Værdier

FDF giver børn og unge et ståsted baseret på relationer, tro, leg og samfundsengagement.

Læse mere om FDFs værdier og ambition her:

FDFs værdier